Innan den 25 augusti

Kallhälls Centrumalternativ har en huvudtrupp, som idag är 6 personer, och vi har haft planeringsmöten under sensommaren och vår målsättning har varit att informera Kallhällsborna om de stora förändringar som planeras för centrum.

Vad vi konkret gjort är att sätta upp mängder med anslag runt om i samhället med lite varierande text, men alla gick ut på att väcka intresse samt att få så många som möjligt till mötet den 25/8.
Vi stod också på torget under lördagskommersen den 23 augusti och lämnade ut påminnelselappar om måndagens möte och hade jättetrevligt med många intressanta diskussioner och åsikter.

Första informationen om att planerna fanns kom i lokaltidningen i mitten av juni med en annons om att man kunde se skisserna på Kallhälls bibliotek, Jakobsbergs bibliotek samt i kommunalhuset. Sedan var det semestertider. Kallhälls bibliotek stängde och kopior i enbart A4 format hängdes upp på Konsums anslagstavla.

På webben kunde man läsa att den 25/8 skulle ett medborgarkafé hållas och skisserna presenteras och redan den 15/9 skulle skriftliga synpunkterna lämnas in.
I september skulle även ett öppet möte hållas. När och var meddelas senare på något sätt.
Jag försökte även få tag på de personer i kommunen samt på arkitektbyrån som jobbat med det här för förtydliganden då vi alla hade mycket svårt att till fullo sätta oss in i hur man tänkt och vad de olika sakerna betydde. Konstigt nog var alla på semester...

[email protected]

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0